Mijn werkwijze:

Na het overlijden van mijn vader in 2013, aan fronto-temporale dementie, werd ik van dichtbij geconfronteerd met alle zaken die geregeld moeten worden bij een sterfgeval.
En, net zoals iedere geboorte veel geregel met zich meebrengt, brengt ook ieder sterfgeval veel geregel met zich mee. Vaak zaken weer men in goeden doen totaal niet bij stilstaat.
Uit interesse en compassie heb ik besloten mij hierin te verdiepen vanuit de overtuiging dat als ik mensen bij leven kan ontzorgen, dat ik dat dan ook kan bij overlijden.

Om mij te verzekeren van de juiste juridische kennis en kunde volg ik de permanente leergang executele van de Novex (Nederlandse orde van Executeurs).

Wat kan een executeur voor u doen?
Als er niemand is die dit wil of kan, kan de executeur:


Bovengenoemde voorbeelden zijn zaken bij bijna elk sterfgeval aan de orde zijn. In sommige overlijdensgevallen speelt er echter nog veel meer, bijvoorbeeld in het geval er jonge kinderen zijn of een onderneming. In alle gevallen geldt mijn drijfveer: ontzorgen, ontzorgen, ontzorgen. Ik kan veel, misschien niet alles, maar dan ken ik weer goede, betrouwbare mensen die het wel kunnen.

Dit kan en mag een executeur natuurlijk niet zomaar doen. Hij moet hiervoor door de overledene hiertoe zijn aangewezen in zijn testament of de nabestaanden moeten hem hiertoe aanwijzen.

Indien u interesse heeft in executeurs dienstverlening, maak ik geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak met u. Dan kunnen we bespreken waar u behoefte aan heeft en waarin en op welke wijze ik u kan ontzorgen.

Binnen Den Helder worden geen reiskosten of reistijd gerekend. Reistijd buiten Den Helder wordt voor half uurtarief in rekening gebracht zonder verdere kilometervergoeding.

Voor het uurtarief van de executeurs dienstverlening hanteer ik een hoger tarief omdat ik onder andere verplicht ben continue (bij)scholingen te volgen. Ook dienen jaarlijks diverse wetboeken aangeschaft worden, een digitaal dossiersysteem bijgehouden te worden en lidmaatschapsbijdrage aan de Novex te worden voldaan.de uitvaart regelen.
de gehele ontruiming van het huis/ de kamer voor u regelen.
de huur opzeggen en de afschouwing voor u doen.
het huis verkopen.
andere werkzaamheden zoals het opzeggen van pensioenen, bankrekeningen, abonnementen, gas, water, licht, gemeentelijke belastingen etc.
de finale aangifte inkomstenbelasting en de erfbelasting doen.
E: info@atyourservicedenhelder.nl

T: 06 21 96 44 58
KvK 63866358
Start
Over mij
Werkwijze secretariaat
Werkwijze executeur
Contact
Formulieren
Menu
   
Always give a little more than you promise